Xfire in BF3
►○W3B3{ʁ}○◄
(tomwebracer)
Major
Member Since: 2011-12-30
Location: Poprad
Posted: 2011-12-30 1:41 AM PST
My xfire does not work in game. I cant take photos or record video. Keystrockes doesnt work. pls help
 
achi
(achigr92)
Major
Member Since: 2012-01-15
Location: Thessaloniki
RE: Xfire in BF3
Posted: 2012-01-19 4:37 AM PST
i have the same problem too...pls respond or tell us how to fix
 
(All BFs for PC) Whoopz
(pikslikker)
Major
Member Since: 2011-09-12
Location: Copenhagen
RE: Xfire in BF3
Posted: 2012-03-17 4:14 AM PDT
I had the same problem for my BC2 game aswell.
Go to options -> Games -> Click on BF3 and change the in-game renderer that might work, at least it did for me, with BC2, haven't even tried it on my BF3 tho.
  Last edited 2012-03-17 4:16 AM PDT; Edited 1 time
Metal Mulisha {Slayer}
(slayersghost)
Not a Member
Location: Battlefield 3
RE: Xfire in BF3
Posted: 2012-03-20 9:55 AM PDT
I thought xfire put out a patch like a month ago to fix this problem.I hade the same problem but it works fine now

_______________
 
Kilcoyne
(dryglenn)
Major
Member Since: 2012-03-26
Location: Noord-Brabant
RE: Xfire in BF3
Posted: 2012-03-26 9:29 AM PDT
I had the problem too but I fixed it.
go to c:/ProgramData > Xfire > xfire_games > open with notepad > search for battlfield 3 (ctrl+f) > maybe there is a ; before InGameRenderer=D3D11 and
InGameFlags=ENABLE_MOUSE|NEW_INPUT_SYSTEM > remove that ; > save > now try it
it worked for me
 
Gunvarrel
(hatsunekaminari)
Major
Member Since: 2012-05-30
Location: Nanjing
RE: Xfire in BF3
Posted: 2012-05-30 12:17 AM PDT
For me, ingame keybindings works fine, chat and everything works fine.
But if I pressed ESC to go back to the game, the game cursor disappeared. I have to click at "Return to BF3" button (bottom-left screen) on the Xfire overlay in order to make it appear.
  Last edited 2012-05-30 12:19 AM PDT; Edited 2 times
Jump to:
Post Reply