|
~C|L~Gen.Lithics (paleolithics) |
Rank members | Set nickname Posted: 2008-04-10 4:21 AM PDT |
|
|
Stimati colegi, va rog, ca in masura timpului liber ce-l aveti, sa vizitati sectiunea ROSTER de pe pagina clanului Carpathian Legions [http://www.xfire.com/clans/cld35ka/roster/] si sa va modificati nickname-ul dupa cum urmeaza: 1. nebeleizis = Gen.lct.Tapae 2. leicgps = Gen.lct.Leica 3. ironman = Gen.lct.IronMan 4. getthic = Gen.Tarabostes 5. anger32 = Maj.Anger Setati numele in joc astfel: ~C|L~ Xxx.Xxxxx Imi exprim rugamintea si pe aceasta cale ca toti noi membri ai clanului sa isi seteze nickname-ul in formatul urmator: "Sdt.usermame" Va multumesc, Gen.Lithics |
||
| Last edited 2008-06-02 9:57 AM PDT; Edited 3 times | ||
|
RE: Rank members / Set nickname Posted: 2008-04-25 7:16 AM PDT |
|
|
Bine ati venit! Gen.lct.Leica Gen.lct.IronMan Toate detaliile legate de petrecerea placuta a timpului liber [atat cat il avem] le gasiti pe acest forum. Cu stima, Gen.L i t h i c s |
||
|
RE: Rank members / Set nickname Posted: 2008-05-03 1:49 AM PDT |
|
|
Datorita lipsei activitatii urmatorii membrii au fost exclusi din ~C|L~ 1. Col.Baltoro 2. Maj.MadMan Administrator, Gen.L i t h i c s |
||
| Last edited 2008-05-03 1:50 AM PDT; Edited 1 time | ||
|
RE: Rank members / Set nickname Posted: 2008-05-25 8:18 AM PDT |
|
|
Bine ai venit Maj.Anger [username: anger32] Te rog sa citesti pe forum regulamentul. Daca ai neclaritati nu ezita sa ne contatezi. Nu uita sa iti schimbi nickname-ul in conformitate cu regulile comunitatii. http://www.xfire.com/clans/cld35ka/roster/ |
||
|
RE: Rank members / Set nickname Posted: 2008-05-29 8:16 AM PDT |
|
|
Bine ai venit Gen.lct.BooBoo [username: booboo79] Te rog sa citesti pe forum regulamentul. Daca ai neclaritati nu ezita sa ne contatezi. |
||
|
RE: Rank members | Set nickname Posted: 2008-06-14 12:03 PM PDT |
|
|
Va reamintesc ca nickname-ul in clan, pe contul de xFire si in jocuri trebuie sa fie acelasi. Va rog sa vi-l modificati ptr a putea sa ne indetificam pe orice server. Forma corecta este: ~C|L~Xxx.Xxxxx Va multumesc. |
||